Trivselstilbud

Corona-nedlukningen kan være hård for den mentale trivsel. Ud over skolens studievejledere (som du kan se her), er der også en del andre tilbud, som kan benyttes. Vi har samlet en oversigt over nogle af dem her.

Ungdommens Røde Kors

Går du med tanker, som er svære at dele med andre? Har du brug for at fortælle om en oplevelse? Eller mangler du bare en at tale med?

Ung På Linje og Ung Online er et uforpligtende og anonymt samtaletilbud til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogen at tale med om problemer og oplevelser. 

Vi er klar til at tale med dig – både når det går godt, og når det gør ondt indeni. Vi taler om lige præcis det, du har lyst til. Hos os kan alt deles.

Tilbuddet fra Ungdommens Røde Kors kan ses her (eksternt link).

UngeSkaber

For alle elever på GG uanset bopæl i Greve kommune.

UngeSkaber er et nyopstartet projekt for unge i Greve mellem 13 og 20 år. Projektet skal styrke den mentale sundhed og afhjælpe ensomhed blandt unge ved at inkludere dem i flere sociale og aktive fællesskaber.   

UngeSkaber består af 3 aktiviteter: 

1.  FriRum der er et socialt og aktivt mødested for unge 

2.  Ung-Ung mentorordning, hvor man som ung matches med en frivillig ressourcestærk og ung mentor 

3.  Inklusion af de unge i det lokale foreningsliv. 

NB Pt. er det kun mentorordningen der fungerer

Tilbuddet fra UngeSkaber kan ses her (eksternt link).

Unge i Balance

NB Kun for borgere i Greve kommune

Unge i Balance er et åbent tilbud uden forudgående visitation, hvilket betyder, at du som ung eller som forælder kan komme ind direkte fra gaden i den åbne anonyme rådgivnings åbningstider. I Unge i Balance sikrer vi, at du som ung og/eller forælder hurtig tilbydes målrettet hjælp og støtte til at håndtere de udfordringer, som du oplever i din hverdag med skole, uddannelse, job, fritid, familier, venner eller andet.

Tilbuddet fra Unge i Balance kan ses her (eksternt link).