På Greve Gymnasium er der hele fem valgmuligheder, nemlig spansk, kinesisk, fransk, tysk og italiensk.

Nogle vælger den sproglige studieretning, hvor man arbejder med hele tre fremmedsprog. Andre vælger eksempelvis tysk sammen med biologi og matematik på højt niveau eller spansk med samfundsfag og matematik. Ambitionen er, at vores elever bliver dygtige og rustede til et arbejdsmarked, som efterspørger unge, der kan fremmedsprog. Vi sætter også overlæggeren højt, når det handler om at gøre unge klar til at møde verden fordomsfrit og med viden og nysgerrighed.

Greve i verden

På Greve Gymnasium møder vi den store verden både ude og hjemme.
Ud over den obligatoriske studietur i 2.g har vi venskabsskoler i for eksempel Taiwan, Island, Chile, Frankrig, Tyskland og på Sicilien. I Taiwan går vores elever i skole og bor hos en taiwanesisk familie, og det er en kæmpe oplevelse for alle.

Hjemme i Greve får vi besøg af unge fra andre udenlandske skoler. Vi synger italienske sange, ser kinesiske film og hører franske nyheder, ligesom sprogfagene bruges til at perspektivere alt fra klimapolitik i samfundsfag til forskellige oprørsbevægelser i historien.

Nørder og nybegyndere

Til de særligt talentfulde og dem, der elsker at nørde med sprog, er der mulighed for at deltage i talentprogrammer som Sprogcamp og Akademiet for Talentfulde Unge.

På Greve Gymnasium har vi plads til både nybegynderen og den, der har et fremmedsprog med i rygsækken.
Vores dygtige sproglærere møder dig, hvor du er.​