Studiecafé

Har DU brug for hjælp? Så har vi et KANON tilbud til dig!

Mandag d. 28. oktober starter nemlig Greve Gymnasiums NYE STUDIECAFÉ. 

Greve Gymnasiums nye studiecafé er et hyggeligt sted, hvor du kan få hjælp, sparring, tips og tricks m.m. af tidligere GG’ere, der sidder klar til at hjælpe DIG (!) med opgaver af alle mulige besynderlige størrelser, former, længder og omfang. Vi ønsker at tage læringen i egen hånd og byder derfor ind til et lærerigt miljø, hvor hygge og faglighed spiller sammen! 

Studiecaféen ligger mandag til torsdag 15 – 17 og foregår i det åbne område over kantinen.

4 personer det holder et skilt med hjælp til studiecafe

Lidt om os:

Casper:

Jeg er 20 år gammel og studerer til dagligt Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Jeg har mulighed for at hjælpe inden for en bred vifte af fag – helt fra det sproglige med tysk og engelsk til det kreative som musik og dramatik. Lidt matematik hænger også stadig fast 😉 Kom og hyg!

Mathilde: 

Jeg er også 20 år gammel og startede i år på KU, hvor jeg studerer Historie. På gymnasiet læste jeg på musiklinjen og er stærkest i de humanistiske fag 🙂

Anne: 

Jeg er 19 år gammel og er igang med mit sabbatår efter, at jeg gik ud fra gymnasiet i sommers. Jeg kan især hjælpe i de humanistiske fag.

Anna:

Jeg er 4.G’er og 19 år gammel. I gym-tiden gik jeg i Biotek-klassen – og er derfor interesseret i de naturvidenskabelige fag. Udover det kan jeg også hjælpe med Spanske verber. 

Vi har været igennem det samme som dig, og derfor er vi altid friske på at hjælpe med alle spørgsmål – også selvom vi måske ikke lige har haft de samme fag, kan vi altid sparre!

Vi ses i caféen!

Greve Gymnasiums nye studiecaféhjælpere