Jubilæumsmagasin

50 års historie i murene og i menneskene.

I forbindelse med skolens 50-års jubilæum har vi lavet et magasin, der samler essensen af de sidste 50 år.

Hvad er en skole? Er det bygningen? Eleverne der går der? Lærerne der underviser? De skriftlige afleveringer, venskaberne og fredagsbaren? Er det summen af det hele?

I magasinet kigger vi både tilbage på årene, der er gået, og vi ser på, hvor skolen er i dag.

Bygningen har udviklet sig med tiden, elever og lærere er kommet og gået, men meget lever videre i de spor, som skolens mennesker hver især har sat.

I magasinet ser vi nærmere på både de små og de store spor. På de personlige fortællinger om oplevelser, sejre, udfordringer og venskaber. På de store udviklingsspring der har været med til at definere skolen. Fra dengang i 1972 nogen skrev ’Gymnasium’ med kuglepen på et stykke kladdepapir og satte det på en dør med en tegnestift, til den moderne skole vi har i dag. En skole med samarbejdspartnere i hele verden, med undervisning koblet til erhvervslivet og hvor man kan flette sin eliteidræt sammen med en studentereksamen. En skole med fokus på demokratisk dannelse og en stærk puls af fællesskab – både i kemitimen en mørk morgen i februar og på dimissionsdagen fuld af brede smil og hvide huer.

Magasinet kan læses elektronisk her.

Hvis du hellere vil have en fysisk udgave kan det fås hos administrationen.

Tusind tak til alle der har gjort magasinet muligt!