Halbyggeriet er i gang

Heldigvis er byggeriet af Greve Gymnasiums nye idrætshal nu sat i gang, for eleverne her på Greve Gymnasium har svært ved at vente på at de kan tage den i brug til sommer.

Onsdag d. 9. november blev det officielt markeret, at nu ruller maskinerne, og fra nu af går det kun fremad. Til markeringen deltog bl.a. borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær, skolens bestyrelsesformand Ingo Østerskov og de mange implicerede parter i byggeriet, som arkitekter, rådgivere og entreprenører. Og så var der selvfølgelig også skolens egne deltagere: Rektor Mette Trangbæk Hammer, idrætslærere og en masse elever.

Mette Trangbæk Hammer udtalte: ”Som man kan se så er vores elever mere end klar til at hallen står færdig – og det ser også ud til at byggeriet skrider frem efter planen. Lige nu ligner byggeriet mest et stort hul i jorden, men der kommer hurtigt til at ske noget. I de næste par uger skal der graves mere jord ud, lægges sand ud og støbes fundament. Det betyder desværre en del tung trafik til og fra byggepladsen, men vores entreprenører er meget opmærksomme på at mindske generne mest muligt for vores naboer”.

Når fundamentet er støbt skal spærrerne rejses, og så begynder hallen rigtigt at tage form. Efter planen kommer spærrerne op inden nytår, og hvis alt går vel står hallen færdig og klar til indvielse til sommer.

Udsigt over Greve Gym område