Greve Gymnasium lukkes ned!

Som følge af statsministerens udmelding 11-3-202 er Greve Gymnasium lukket fra og med torsdag d. 12. marts. Skolen er lukket for både elever, lærere og besøgende.

Vi har sendt følgende besked ud til alle elever onsdag d. 11. marts:

Kære alle

Greve Gymnasium lukker fysisk ned NU. I skal derfor ikke møde på gymnasiet i morgen (torsdag), men undervisningen gennemføres virtuelt, så I skal holde øje med Lectio og gøre det, som I bliver bedt om. Husk at I også ganske snart skal til eksamen og det er derfor vigtigt, at I støtter op om, at den virtuelle undervisning kommer til at fungere bedst muligt.

Om al undervisning kan gennemføres virtuelt de første par dage er uvist, men vi arbejder på det. Følg derfor Lectio løbende.

Vi arbejder på, at alle terminsprøver bliver virtuelle torsdag og fredag. Hold øje med Lectio.

Vi regner med, at dette er en periode på 14 dage, som statsministeren her til aften har meddelt, men vi holder naturligvis øje med udviklingen, og det skal I også.

Vi opfordrer jer til at blive hjemme og dermed ikke udsætte hverken jer selv eller andre for smittefare. Husk at dette er en nødsituation for hele Danmark og vi skal yde vores bidrag så vi som samfund hurtigt og bedst muligt kan komme videre og samtidig passe på vores svageste.

Med venlige hilsener i en vanskelig situation
Mette