Fysisk lukning forlænget

På baggrund af Statsministerens udmelding d. 23. marts om forlængelse af tiltag mod Corona har rektor Mette Hammer sendt følgende besked ud.

/Mandag d. 23. marts

Kære alle elever og medarbejdere på Greve Gymnasium

Lukningen af store dele af Danmark fortsætter til og med 2. påskedag. Det gælder derfor også Greve Gymnasium. Vi håber således at kunne ses igen tirsdag den 14. april, men heller ikke det ved vi endnu med sikkerhed.

Til gengæld har vi nu så meget realitetssans, at vi bliver nødt til at aflyse jeres elskede gallafest den 24. april. Vi græder med jer. Hvis omstændighederne tillader det, vil vi forsøge at afholde den i maj i stedet. Mere information om dette følger.

I mellemtiden er der blot at sige, at I skal blive ved med at passe på jer selv og hinanden, ligesom I skal blive ved med at knokle så imponerende flot med hjemmearbejdet.

Send meget gerne nogle små sjove, hyggelige, kloge videoer af jeres hjemmearbejde i fx idræt, musik, matematik, dansk etc. til Simon Rosell Holt, så viser vi dem her på Facebook. Den slags kan løfte stemningen for os alle. Husk dog, at I ikke må dele noget af andre uden deres samtykke.

God arbejdslyst og mange hilsener

Mette