Fra 1 til 5 kokkehuer

Overalt på Greve Gym bredte der sig en liflig duft af mad – og denne dag var det ikke fra kantinen. 2v havde indtaget GastroLab og menuen i dag havde de selv kreeret.

2v havde AT med dansk, kemi og biologi, og det problem som de skulle arbejde med var, hvordan vi får flere unge til at spise mere bæredygtig og klimavenlig mad. Ud over at arbejde med teorien bag CO2-udledning i forhold til fødevareproduktion i et bæredygtigt perspektiv og med næringsindhold i mad, så skule 2v producere blogs hvor de skulle præsentere den mad de havde lavet. Pointen var, at mad i dag ikke kun er en næringskilde, men i lige så høj grad en del af en selviscenesættelse.

2v bedømte til slut den producerede mad, og dommen skulle selvfølgeligt gives i kokkehuer. Der var – ifølge 2v – mad i begge ender af skalaen.

Elev der laver mad
Elever der laver mad sammen

Du kan se 2v’s blogge her:

http://foodforlifee.bloggersdelight.dk/?preview=true

Pastaret med kylling og rodfrugter

http://baeredygtigebirgitte.bloggersdelight.dk

http://nouw.com/maduniverset