Elever fra GG overtog styringen af virksomhed

Et hold elever fra Greve Gymnasium slap lærebøgerne i faget erhvervsøkonomi og tog imod en konkret udfordring hos sprøjtestøberiet Kühn, der har til formål at skabe nye danske arbejdspladser ved at fremstille plastkomponenter i verdensklasse. På årets sidste dag i november var undervisningen nemlig flyttet ud i den virkelige verden på en af Greves industriarbejdspladser på Elektronvej 3 i Greve. Her fik eleverne en introduktion til virksomhedens produkter, kunder, faciliteter og vækstpotentiale. Bagefter skulle de deltage i en workshop og fremlægge deres ideer og løsninger over for den adm. direktør Jesper Damm og eksterne konsulenter fra Leanagent, Væksthus Sjælland og ErhvervsCentret.

Opgaven til eleverne gik ud på at byde ind med vilde ideer til en markedsføringskampagne målrettet indkøbere og udviklingschefer samt komme med forslag til design af et vækstcenter på fabrikken.

Lære der underviser elever

– Det har været vildt sjovt at blive kastet ud i en opgave med at lave visuelt indhold for Kühn til en specifik målgruppe på de sociale medier. Det har bestemt ikke været en nem opgave. Men det har været interessant at komme på besøg og se, hvordan hele produktionen fungerer kun med robotter og maskiner, sagde Isabella Bossen, der bliver student til sommer.

Hun arbejdede i journalistgruppen, hvor hun var med til at producere en introduktionsvideo om Kühn og en række små videointerviews blandt andet med ejerlederen til brug på LinkedIn.

Læs resten af artiklen på Erhvervscentret Greves hjemmeside