Die Deutschen kommen

Greve Gymnasium har for alvor fået gang i skolens tyske venskabsskoler. Her er nogen af de mange ting der lige nu er gang i.

udvekslingselever
Emma og Christin fra Neues Gymnasium  Bochum er for tiden udvekslingselever på Greve Gymnasium.

Derudover tager tager Greve Gymnasiums  innovationshold  d. 9. maj med lærer Felix  Nunnegård til vores venskabsskole i Hamborg , som er vært for en konference om bæredygtighed. De danske elever bliver privat indkvarteret  i Hamborgs milliardærkvarter Blankenese. Eleverne fra Blankenese  genbesøger Greve Gymnasium i september.

Den 18. maj ankommer et hold biotekker fra gymnasiet Lübeck Johanneum på Greve Gymnasium.  De vil hilse på deres samarbejdspartner 2 tyf1, masterclass, og bliver undervist i bioteknologi. I det kommende skoleår vil bioteksamarbejdet fortsætte med 3.y. Lübeck har et bioteknologisk universitet og et af Europas bedste medicinske  universiteter,  der tilbyder undervisning og besøg for gymnasieelever. Tyskland er vores største handelspartner og landet er i fuld sving at  omlægge til bæredygtige energiformer. Greve Gymnasiums biotekafdeling, det nye gastrolab, stjernekikkert og tågekammer falder i god jord hos de teknologi- begejstrede tyskerne. Det samme gælder for vores afslappede omgangstone og nordiske levevis.