Besked tirsdag d. 17. marts

Vi har tirsdag d. 17. marts sendt denne besked ud til.

Kære elever på Greve Gymnasium – forældre og pårørende på medhør

Nu gælder det for alvor. I skal vise jer som de ordentlige unge mennesker, jeg kender jer som.

I har til aften hørt Statsministeren, myndighederne og Dronning Magrethe. De taler især til jer unge. I SKAL vise, at I er ordentlige, ansvarlige unge mennesker. Kort sagt, I skal leve op til målet på den uddannelse, I er i gang med – at være dannede unge mennesker.

I skal blive hjemme. I skal holde afstand. I skal vaske og spritte hænder.

I, der elsker at være sammen. I, der elsker fællesskabet, skal nu vise jeres stærke sammenhold ved fysisk at holde jer fra hinanden. Det skal I gøre for at bryde smittekæden, så I passer på jeres bedsteforældre, på de syge og på hele det samfund, som I hver dag nyder godt af. Tænk på, hvor meget I får af samfundet, og som I muligvis tager for givet. Blandt andet den uddannelse, I er ved at tage, og som jeres forældre og bedsteforældre har betalt for gennem skat.

Samtidig er det helt åbenlyst, at jo mere I overholder myndighedernes påbud, jo mere I viser hensyn, desto mindre bliver de økonomiske og menneskelige konsekvenser, og desto hurtigere kan I alle komme i gang med den hverdag, hvor I igen kan være sammen.

Ingen af os har prøvet det før. Vi synes alle, det er svært.

Jeg hepper på jer herhjemmefra. Jeg har før sagt, at ungdommen nu til dags er langt, langt bedre end dens rygte. Jeg har også udtalt, at I er lige præcis de elever, vi har ønsket os.

Så derfor:

  • Bliv hjemme
  • Hold afstand
  • Vask hænder
  • Vær flittige med den virtuelle undervisning

Jeg glæder mig ubeskriveligt til at se jer alle igen.

Pas på jer selv og hinanden.

Kærligst
Mette