Matematik

Der er i skoleåret 2019/20 værksted i matematik. Det foregår i hjørne 230 tirsdage kl. 15.10-16.55. Der er faglærer tilstede til at hjælpe. 

I værkstedet kan du få hjælp og inspiration til skriftlige opgaver eller andre faglige problemer. Værkstedet kan også bruges, hvis du har været syg, til at få hjælp til at indhente det faglige stof.

Værkstedet fungerer således som et fagligt fællesskab, hvor I kan komme enkeltvis eller sammen med andre fra klassen og fx arbejde med skriftlige opgaver. Der er mulighed for at få hjælp af faglæreren, hvis der er problemer, I ikke selv kan løse. 

Få tricks’ene i værkstedet

Elever om værkstedet:

  •  ” Man vil ligesom hellere kende svaret på spørgsmålet før man afleverer end efter, ikk? Jeg vil helt klart også begynde at komme til tysk, så jeg kan blive mere sikker på min udtale.”
  • ”Nogle gange har jeg for eksempel brug for at få et eller andet afklaret, som ikke kan nås i timerne. Men ens lærer har jo ikke nødvendigvis tid, når det først har ringet. Så er det altså fedt at kunne komme her.” 

En lærer om værkstedet:

  • ”Som lærer er det simpelthen rigtig, rigtig hyggeligt at være her. For her skal jeg ikke bedømme og være lærer – jeg skal bare være hjælper og nogle gange gå i dybden med ting, som vi aldrig når i timerne – som for eksempel alle tricks’ene på lommeregneren.”